Skip to main content

Marguerite

award winnaar
 | Joli

Story

Een waar meesterwerk, Marguerite onthult haar geheimen alleen voor de zorgvuldige toeschouwer. Het bescheiden ontwerp van de tafel en het karakter van de conische poten maken dat de tafel in elke omgeving past, zowel binnen als buiten. Tegelijkertijd voegt zijn aanwezigheid een subtiele maar onbetaalbare elegantie toe aan elke gelegenheid.

Naast de tafels en stoelen vindt u in deze collectie ook uw perfecte lounger voor buiten. Binnen enkele seconden verandert u de lounger in een sofa. Naast deze praktische en comfortabele sofa/lounger kunt u de nieuwste aanwinst in deze collectie plaatsen: ronde salontafels.

 | Joli
 | Joli
 | Joli

Mathias De Ferm

Mathias is een product- en meubelontwerper uit Antwerpen, België. Hij werkt samen met gerenommeerde internationale merken en zijn werk omvat meubels, producten, verlichting en micro-architectuur.

Zijn werk wordt gekenmerkt door een sterk geloof in de sociale relevantie van design. Zo beperkt een eettafel zich niet tot zijn praktische kwaliteiten. Het vormt immers het sociale middelpunt van een huis: een plaats waar mensen samenkomen om te eten, te drinken en met elkaar te praten. Dit idee leidde tot een serene en toch hartelijke esthetiek en het veelvuldig gebruik van duurzame materialen.

Lasting Memories