logo-joli-w

Joli is het geesteskind van het Belgische bedrijf Ghekiere Industries. Al sinds het prille begin in 1996 specialiseerde Joli zich in de productie van meubelen in metaal, aluminium, inox en stoelen van hoge kwaliteit voor zowel klein- als groothandels. Joli maakt tafels, stoelen en kasten die beantwoorden aan de laatste vereisten op het gebied van materialen en stabiliteit en die in lijn zijn met de nieuwste designtrends. Daarnaast biedt Joli ook op maat gemaakte meubelen op aanvraag. Dankzij uitvoeringen in uiteenlopende stijlen, een scherp oog voor detail en een neus voor recente ontwikkelingen en nieuwe trends slaagt Joli er in om zowel tijdloos moderne als trendy designs aan te bieden.

in + out

Joli houdt niet vast aan de tweedeling binnen- en buitenmeubelen. Door hun ruime functionaliteit en hun specifieke design komen onze meubels evengoed binnenskamers als buiten tot hun recht. Hun duurzame karakter laat dan weer toe dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en bestand zijn tegen verschillende weertypes. Het moderne karakter van onze eigentijdse meubels combineert moeiteloos strak design met warme gezelligheid.

Made in Belgium

100% Belgische kwaliteit en makelij. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ mag u bij Joli vrij letterlijk nemen.

.

Joli maakt het verschil. Dat merkt u bij de eerste aanblik.Onze tafels, stoelen, kasten en accessoires stralen niet alleen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit. Ze onderscheiden zich ook op andere vlakken.

  • alle grondstoffen zijn zonder uitzondering van Europese kwaliteit
  • onze producten worden integraal tot eindproduct verwerkt in België
  • wij garanderen – zonder uitzondering – een snelle levering en dienst-na-verkoop

Design Maatwerk

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels, stoelen en kasten op maat. Stuk voor stuk zijn ze het resultaat van handwerk. Die aanpak maakt het mogelijk om u vakmanschap op maat aan te bieden. Met dat aanbod nemen we wereldwijd een unieke positie in.Aanvullend ontwerpen we stoelen, zitbanken en decoraties die harmonieus samengaan met onze ontwerpen en ze een meerwaarde verlenen. Comfort en uitstraling staan daarbij centraal.

Op maat van uw dromen

U weet als geen ander hoe uw droominterieur of -terras eruitziet. En dankzij de maatwerkservice van Joli kiest u er in een handomdraai de perfecte meubelen voor.Omdat u zelf de afmetingen, kleuren en de bekleding van uw tafel, bank of hangkast bepaalt, laat u niets aan het toeval over. Onze vakmensen vertalen daarna eigenhandig uw wensen in ons atelier.

Kies uw afmeting

Bepaal zelf de maat van uw tafel, bank of kast.

Kleur bekennen

Naast zes verschillende kleuren lak kunt u bij ons ook RAL-kleuren verkrijgen. Zo maakt u altijd de perfecte match in uw living of eetruimte of op het terras.

Ruimte voor ideeën

Vraagt uw interieur om een iets hogere tafel, een diepere kast of een bank die wat langer is dan de standaardmaat? Bij Joli zorgen we ervoor dat u uw ruimte optimaal benut, helemaal volgens uw eigen inzicht.

Innovatie

Dankzij innovatieve ontwerpen tafelt u – met of zonder uw gasten – comfortabeler en sfeervoller dan ooit.