Joli komt naar u toe dit voorjaar!

01-03-2012

Bent u verhinderd om onze splinternieuwe tuincollectie Largo te bewonderen op Batibouw? Geen nood, want het nieuwste paradepaardje van Joli zal in maart en april nog op tal van andere beurzen in de beste omstandigheden te bezichtigen zijn.

In Kortrijk Xpo vindt van 2 tot 5 maart de jaarlijkse Tuinexpo plaats. De sympathieke medewerkers van BM Bellegems Meubelhuis vertellen u graag alles over hun Joli-aanbod, op stand 244 in Hal 2.

Wie een unieke touch aan zijn of haar tuin wil geven, kan terecht op de Sfeer-beurs van 17 tot 25 maart in Expo Gent. Tuincenter Roelandt uit Wetteren is alvast van de partij. Uiteraard ontbreekt ook onze Largo-collectie niet!

De woonbeurs die U niet mag missen: Ideaal wonen in huis en tuin in de Brabanthal te Leuven. Puur Wonen uit Leuven stelt u daar zijn outdoor collectie voor, en dit van 17 tot 25 maart.

En ook onze zuiderburen worden niet vergeten. Onze verdeler in Poperinge, Drafab Green, stelt van 30 maart tot 2 april op Tendance Habitat in Rijsel onze exclusieve Made In Belgium-tuinmeubelen tentoon. Ontdek er waarom ons Belgisch design ook buiten de landsgrenzen enthousiast onthaald wordt.

link largo eettafel

Stay updated

Bekijk catalogi

Design & development by Indie Group
 - copyright 2010 - 2015